+385 (0)99 334 3399 info@kapsulezakavu.hr Uvjeti prodaje Načini plaćanja i dostava O nama Kontakt
Prijava Registracija

Izbornik
Naslovna » > DOLCE GUSTO

Nescafe Dolce Gusto, PERU, 84g, 12 kapsula

ŠIFRA: 12360021

BREND: NESCAFE-DOLCE GUSTO


AKCIJA TRAJE DO 31.05.2019!


OPIS:

Neto masa: 84 g; 12 kapsula


Opis: Otkrijte NESCAFÉ® Dolce Gusto® Peru espresso kavu. Kratka kava, intenziteta 8 od 11, s notama drveta, sladića, finog ružičastog papra i pupoljaka crnog ribizla. Stvorite profesionalnu kvalitetnu kavu s gustom baršunastom kremom, zahvaljujući našim visokotlačnim aparatima za kavu (do 15 bara), te s našim hermetički zatvorenim kapsulama za očuvanje svježine, svaki put ćete uživati u bogatim aromatičnim šalicama kave.


Upute za upotrebu: Količina šalice jednog napitka: 50 ml


Uvjeti čuvanj: Držati na hladnom i suhom mjestu.


Dodatne informacije:
Intenzivni i aromatični espresso, napitak od 50 ml.

Intenzitet 8/11.

Kava s bogatim te intenzivnim aromama i notama drveta, sladića, finog ružičastog papra i pupoljaka crnog ribizla. 100% Arabica kava s visoravni Perua. Kava s porijeklom. Svježina kave očuvana je u hermetički zatvorenoj kapsuli, koja je namijenjena NESCAFÉ® Dolce Gusto® aparatima za kavu s kapsulom, za šalicu bogatu aromom baš svaki put. 12 kapsula za 12 kratkih NESCAFÉ® Dolce Gusto® Peru espresso kava. Otkrijte NESCAFÉ® Dolce Gusto® Peru espresso kavu. Intenzivni i aromatični espresso, napitak od 50 ml. Intenzitet 8/11. S notama drveta, sladića, finog ružičastog papra i pupoljaka crnog ribizla. ZRNA VISOKE KVALITETE. Ručno izabrana najbolja zrna kave. Miješanjem i prženjem razvijena od strane stručnjaka koji su stvorili pravo ""smeđe zlato"". PATENTIRANA KAPSULA. Tlak prilagođen prema napitku za dobivanje optimalne arome. UMJETNOST U ŠALICI. Uživajte u raskošnoj pjenastoj kremi naših napitaka.

Cijena
35.69 kn
(41.99 kn)
+
-

O nama

Mi smo Kapsule za kavu, novi hrvatski webshop, i želimo postati centralno mjesto za tvoju kupovinu kave.
Predana smo ekipa stručnjaka koja neumorno radi na poboljšanju, a zadovoljstvo svih naših posjetitelja i korisnika nam je na prvome mjestu.
Webshop Kapsule za kavu sadrži najveću ponudu kapsula kave na jednom mjestu. Bogati asortiman renomiranih svjetskih proizvođača kave sigurno može zadovoljiti želje svih istančanih kavoljubaca.

Naš je cilj osigurati potpuno zadovoljstvo kupovine kroz vrhunsku uslugu uz ponudu kojom se pozicioniramo kao lideri na hrvatskom tržištu.

Uživajte u kupovini!

Informacije


Naslovna
Uvjeti prodaje
Načini plaćanja i dostava
Izjava o privatnosti
O nama
Kontakt
Prijava
Registracija
+385 (0)99 334 3399
+385 (0)98 228 154
info@kapsulezakavu.hr
2018 © Kapsule za kavu j.d.o.o.
Dizajn i izrada: e-Sustavi d.o.o.