+385 (0)99 334 3399 Uvjeti prodaje Načini plaćanja i dostava O nama Kontakt

Izbornik
Naslovna » > IPERESPRESSO

illy kava, iperEspresso kapsule, colombia

ŠIFRA: 11

BREND: ILLY

OPIS:

illy Monoarabica TM Colombia – Cauca je srednje pržena kava sa savršenom ravnotežom između slatkoće, gorčine i kiselosti.Podrijetlo ove kave je jug Kolumbije, kraj pun rijeka i slapova. Kava raste u području visoravni Cordilleara na nadmorskoj visini od 1700m. Klima u tom planinskom području je stabilna, s jasnom razlikom između sušnih i kišnih razdoblja. S obzirom na vulkansko tlo kava je bogata aromama. Illy monoarabica Colombia zadovoljava sve standarde Federacion Nacional de Cafeteror te je dobila PGI (Protect Geographic Indiacation) logo, akreditacija priznata u svijetu kao kamstvo izvrsnosti i kvaliteti proizvoda.
Zbog dimenzija i težine proizvoda za kupnju će biti naplaćena dostava, bez obzira na iznos u košarici!

Cijena
90.00 kn
+
-

O nama

Mi smo Kapsule za kavu, novi hrvatski webshop, i želimo postati centralno mjesto za tvoju kupovinu kave.
Predana smo ekipa stručnjaka koja neumorno radi na poboljšanju, a zadovoljstvo svih naših posjetitelja i korisnika nam je na prvome mjestu.
Webshop Kapsule za kavu sadrži najveću ponudu kapsula kave na jednom mjestu. Bogati asortiman renomiranih svjetskih proizvođača kave sigurno može zadovoljiti želje svih istančanih kavoljubaca.

Naš je cilj osigurati potpuno zadovoljstvo kupovine kroz vrhunsku uslugu uz ponudu kojom se pozicioniramo kao lideri na hrvatskom tržištu.

Uživajte u kupovini!

Informacije


Naslovna
Uvjeti prodaje
Načini plaćanja i dostava
Izjava o privatnosti
O nama
Kontakt
+385 (0)99 334 3399
+385 (0)98 228 154
info@kapsulezakavu.hr
2018 © Kapsule za kavu j.d.o.o.
Dizajn i izrada: e-Sustavi d.o.o.