+385 (0)99 334 3399 info@kapsulezakavu.hr Uvjeti prodaje Načini plaćanja i dostava O nama Kontakt
Prijava Registracija

Izbornik
Naslovna » > IPERESPRESSO

illy kava, iperEspresso kapsule, guatemala

ŠIFRA: 10

BREND: ILLY


AKCIJA TRAJE DO 26.09.2019!


OPIS:

illy Monoarabica TM Gvatemala – je srednje pržena kava, jače arome s notama čokolade, karamele i meda. Podrijetlo ove illy kave je visoko iznad morske razine, na obroncima netaknute planine Huehuetenango gdje topli vjetrovi iz Meksika neutraliziraju hladnoću nadmorske visine, te predstavljaju jednu od čajboljih svjetskih rastućih regija za proizvodnju kave.Rijetka kombinacija visine, topline i hladnoće čaje ovaj kavi njenu uravnoteženu aromu i raspon okusa i mirisa, uključujući čokolade, karamela, meda i citrusa. Rezultat je iznimno ugodna aroma kave prepoznatljiva po svojoj uravnoteženoj slatkoći.Zbog dimenzija i težine aparata za kupnju će biti naplaćena dostava, bez obzira na iznos u košarici!

Cijena
85.50 kn
(90.00 kn)
+
-

O nama

Mi smo Kapsule za kavu, novi hrvatski webshop, i želimo postati centralno mjesto za tvoju kupovinu kave.
Predana smo ekipa stručnjaka koja neumorno radi na poboljšanju, a zadovoljstvo svih naših posjetitelja i korisnika nam je na prvome mjestu.
Webshop Kapsule za kavu sadrži najveću ponudu kapsula kave na jednom mjestu. Bogati asortiman renomiranih svjetskih proizvođača kave sigurno može zadovoljiti želje svih istančanih kavoljubaca.

Naš je cilj osigurati potpuno zadovoljstvo kupovine kroz vrhunsku uslugu uz ponudu kojom se pozicioniramo kao lideri na hrvatskom tržištu.

Uživajte u kupovini!

Informacije


Naslovna
Uvjeti prodaje
Načini plaćanja i dostava
Izjava o privatnosti
O nama
Kontakt
Prijava
Registracija
+385 (0)99 334 3399
+385 (0)98 228 154
info@kapsulezakavu.hr
2018 © Kapsule za kavu j.d.o.o.
Dizajn i izrada: e-Sustavi d.o.o.